Menu

Priser

INDIVIDUELTERAPI

  • 60 min / 800 kr. 
  • 90 min / 1200 kr.

​60 min ved køb af klippekort på 5 klip gives der 10% rabat.

​60 min ved køb af klippekort på 10 klip gives der 15% rabat.

PARTERAPI

  • 60 min / 800 kr. 
  • 90 min / 1200 kr.

60 min ved køb af klippekort på 5 klip gives der 10% rabat.

​60 min ved køb af klippekort på 10 klip gives der 15% rabat.

Prisregulering hver den 1. januar.

Aftaler og terapiforløb

AFLYSNING OG ÆNDRING AF AFTALER

Aflysning skal ske mindst 24 timer før din aftale ellers kræver jeg et gebyr på 250 kr. Det er dit ansvar at vide, hvornår du har en aftale. Jeg anbefaler at du forsøger at overholde de aftaler du laver, da det sikrer en kontinuitet i terapiforløbet.

FORSINKELSER

Hvis du bliver forsinket, send venligst en sms eller ring. Hvis jeg ikke hører fra dig, venter jeg 15 minutter, derefter betragtes aftalen som aflyst.

TERAPIFORLØBET

Jeg anbefaler så vidt muligt, at intervallet mellem aftaler er 1-3 uger og i begyndelsen af forløbet højst 2 uger. For at sikre, at du kan få en tid, er det en god ide at lave 2 eller flere aftaler frem. 

Jeg deltager aktivt i terapien og bruger KLIENT-CENTRERET TERAPI efter Carl Rogers metode.

Terapi kan være hårdt arbejde. Klienten kan opleve modstand og det kan bla. vise sig i ønsket om at udsætte/aflyse aftaler eller som irritation og utilfredshed med terapeuten eller terapien. Jeg anbefaler, at vi er i løbende dialog om hvordan terapien går. Sig endelig til hvis din tilstand eller din problematik forværres. Vi kan tale om hvilken tidsramme (antal sessioner) er realistisk for dig. 

KONTAKT MELLEM AFTALER

Jeg vil ikke kommunikere om dit terapeutiske forløb i telefon, sms eller mail, det må ske i rummet ved vores næste session. Kommunikation omkring praktiske omstændigheder som aftaler, betaling osv. kan ske både i timen og per e-mail eller sms. Andre emner er som regel bedst at tage op under terapitimen. 

FORBRUG/MISBRUG 

Hvis du har et stort forbrug eller aktivt misbrug af alkohol, hash, piller, narko, sex, porno, mad eller andet mens du er i terapi, kan dette modvirke terapiens virkning. Derfor er det vigtigt du informerer mig om evt. misbrug, så vi kan tage højde for dette. Giv også gerne besked om du tager psykofarmaka.

AFSLUTNING

Afslutning på terapien er en vigtig del af forløbet. Derfor anbefaler jeg, at du tager det op i terapien, når du overvejer at afslutte.