Menu

Klient-Centreret Terapi

Jeg hedder Claus Dalton Gawin og er individuel- og parterapeut i Klient-Centreret Terapi med 16 års erfaring.

Jeg brænder for den terapeutiske proces i Klient-Centreret Terapi, hvor vi sammen hjælper dig over og igennem dine problemer og benspænd, til et liv i fuld kontakt med dine værdier og det som er vigtigt for dig. 

Du er velkommen hvad enten du er trist, deprimeret, stresset, i krise eller bare søger en som mig at tale med.

Jeg tilbyder individuelterapi og parterapi:

  • Individuelterapi: Intensivt kort terapiforløb på 6-10 gange, evt. en gang om ugen. Eller dybdegående længerevarende terapiforløb på over 10 gange, evt. hver anden uge.
  • Parterapi: 2-3 gange for at afklare jeres situation, evt. 3-10 gange for en dybdegående parterapi. 

Mit grundlag baserer sig på Klient-Centreret Terapi efter Carl Rogers metode.

Gratis første gang med hjemmeterapi

Hos klientcentreretterapi.com er det mig som kommer hjem til dig eller jer eller vi mødes til "Walk and Talk"- uden ekstra pris for kørsel samt kørselstid. Den første gang er gratis.

Tit og ofte er vi mest trygge hjemme hos os selv og derved giver det god mening, at jeg kommer hjem til dig eller jer, så det bliver lettere at få åbnet op for de ting vi skal arbejde med. Samtidig tilbyder jeg også tider når det passer dig eller jer bedst, f.eks. efter arbejdstid og eller når børnene er lagt i seng.

Valg af terapeut

Det vigtigste skridt er dog at finde en terapeut, du kan stole på. Faktisk spiller det niveau af tillid, som en person har til sin mentale sundhedspleje, den største rolle i om terapien vil blive vellykket eller ej. 

Mennesker med kronisk, alvorlig depression kan have mest gavn af en psykolog, mens mennesker med mild til moderat depression kan have størst gavn af at udvikle et godt forhold til en terapeut baseret på gensidig tillid og derefter tale med denne om hvilken tilgang, der vil være den bedste.

Til den første samtale er det normalt at være nervøs. Du skal møde en ny terapeut for først, for at se om det er et match. Under den første samtalen snakker vi om, hvad du gerne vil arbejde på samt lidt om din baggrund og historie. Allerede efter denne første time føler du dig forhåbentlig tryg nok til at du gerne ville fortsætte et videre forløb hos mig. Sammen lægger vi derefter en plan for terapien og taler om hvilke emner og problemer, der skal arbejdes på. Samtaleterapien er altid tilrettelagt efter dine særlige behov og problemstillinger. Mit udgangspunkt vil dog altid være Klient-Centreret terapi efter Carl Rogers metode.

Klientudtalelse

Jeg vil varmt anbefale Claus Gawins terapi
Jeg havde problemer jeg ikke selv kunne løse
Jeg var virkeligt ude på dybt vand, jeg følte jeg var ved at drukne, Claus satte en redningsflåde i vandet foran mig som jeg selv kunne kravle op på og padle i land. 
Claus gav mig også værktøj så jeg kunne arbejde mig ud af situationen
Claus har en unik evne til at sætte fingeren på problemet.
 
Christina

Om individuelterapi

(Jeg) det er klienten der ved hvad der er hårdt, hvad retningen skal være og hvilke problemer der er afgørende. (Rogers, 1961)

Om parterapi

Ofte er det ikke manglende kærlighed, der er årsagen til en skilsmisse. 
Årsagen kan ofte findes i de skuffelser, der hober sig op i den verbale og nonverbale kommunikation. (Claus Gawin, 2021)