Menu

Tidsbestilling Tlf. 29 41 11 66

JEG KOMMER TIL JER/DIG GRATIS DEN FØRSTE GANG

INDIVIDUELTERAPI

  • 70 min / 400 kr.

PARTERAPI

  • 90 min / 600 kr.

KUNSTTERAPI

  • 180 min / 1100 kr.

Prisregulering hver den 1. januar.

Hos klientcentreretterapi.com er det mig som kommer hjem til dig eller jer eller vi mødes til "Walk and Talk"- uden ekstra pris for kørsel samt kørselstid.

Hjemmeterapi

Jeg kører i vest- Sjælland i en radius af ca. 30 km fra Gørlev (Slagelse, Kalundborg og Korsør). Du skal forudbetale ved tidsbestilling. Vælger du at afbestille din tid får du selvfølgelig dine forudbetalte penge retur.​

Kunstterapi

Kunstterapi er en terapiform, hvor maleri, tegning, form, lyd og bevægelse indgår. For det meste bruger vi ord til at udtrykke os selv med. I kunstterapien bruger vi de mange muligheder, vi har, for at udtrykke os på andre måder.
Gennem forskellige øvelser kommer vi i kontakt med følelser, fantasier, drømme og kroppens oplevelser, som bliver understøttet og udviklet.
Kunstterapeutiske metoder kan bruges forebyggende, i behandling og i pædagogisk arbejde med børn, unge og voksne.
Gratis kørsel indenfor 30 km fra 4281 Gørlev.

Walk and Talk

Jeg tilbyder "Walk and Talk" da det for nogen kan føles rart ikke at skulle sidde i et rum og have øjenkontakt. Ved en "Walk and Talk" er man ude og gå og her er fokus kun på det der bliver sagt og ikke på så meget andet. Med "Walk and Talk" kommer jeg hen til den parkeringsplads/skov /have der passer dig bedst og du kan så tage en kop kaffe med og evt. barnevognen.

Walk and Talk kan også bruges inden jeg kommer hjem til dig/jer. Måske har du/I brug for at se mig an først og mærke om kemien er der. Her kan "Walk and Talk" virke mindre formel og du/I behøver ikke at invitere mig indenfor, før end at du/I føler jer trygge ved det.

Terapeutuddannelse i Mindfulnessterapi

Terapeutuddannelse i Mindfulnessterapi er på 10x4 timer hjemme hos dig, samt en del hjemmearbejde i form af litteratur etc. Der udstedes et bevis ved en afsluttende prøve. Du skal forudbetale 1/10 ved tidsbestilling. Samlet pris 20.000,- kr.

Parterapi og video

Jeg har min lille videooptager med og hvis du/I syntes kan vi bruge små videoklip aktivt i terapien (kun hvis du/I syntes det giver mening).

Kontakt mig